Transport

Trasportul este asigurat de firmele de curierat Sameday, Fan Courier, Urgent Cargus sau DPD.

 • Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii.In perioadele aglomerate (Black Friday, Sarbatori Pascale, Craciun) sau in conditii meteorologice nefavorabile, timpul de livrare poate creste.
 • Costul livrarii este de 19.00 lei  pentru colete cu greutatea < 38Kg si adresa de livrare aflata in zona 1 de livrare a curierilor (localitati fara km suplimentari fata de sediile curierului). 
 • Pentru coletele mari se adauga 40 lei la costul transportului. Colet mare = colet care indeplineste una dintre conditiile: colet >38 kg si/sau circumferinta >340 cm (Inaltime + 2xLungime + 2xLatime)
 • Pentru localitatile situate in afara zonei 1 de livrare a curierilor (de obicei sate aflate la distante mai mari de 25 Km de depozitul curierului), se adauga 22 RON la costul tranportului. Acest cost va fi comunicat odata cu confirmarea comenzii.
 • Puteti opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropriat depozit al curierului. Va rugam sa mentionati acest lucru la rubrica "Comentarii comanda" in momentul plasarii comenzii.
 • Toate comenzile plasate pana la ora 13:00, in zilele lucratoare, vor pleca in aceeasi zi din depozit. In functie de distanta, livrarea se face de catre curier in mod normal a doua zi lucratoare pentru localitatile mari.
 • Comenzile plasate Vineri dupa ora 13:00 si cele plasate in zilele de sambata si duminica, vor pleca luni din depozit.
 • Pentru comenzile plasate vineri, sa rugam sa specificatii la rubrica "Comentarii comanda" din formularul de comanda, daca doriti ca livrarea sa se faca sambata.

  Livrare internationala:

  Livram in tarile din UE prin firma DPD. Costurile de transport si timpul de livrare difera in functie de tara de destinatie. Sistemul calculeaza automat costul de livrare in momentul plasarii comenzii.

  Pentru livrarile internationale se accepta doar plata facuta cu cardul online, nu trimitem ramburs.