Metode de plata

E-jucarii (e-jucarii.com) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea coletului, prin plata in numerar catre curierul care va efectua livrarea comenzii.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata online prin Paypal

Platile online prin PayPal se desfasoara in completa siguranta. Puteti plati prin intermediul contului PayPal sau puteti efectua plata direct cu cardul, chiar daca nu detineti un cont PayPal. 

In cadrul sistemului PayPal, veti introduce datele cardului o singura data, acestea fiind inregistrate si perfect securizate pe serverul PayPal.

Plata online cu cardul bancar (Plati procesate de MobilPay.ro)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

Moneda in care se va efectua plata este RON; pentru alte monede acceptate te rugam sa ne contactezi.


Plata online in maxim 6 rate lunare fara dobanda prin cardurile de cumparaturi de la urmatoarele banci partenere:


  • Credit Europe Bank prin CARD AVANTAJ
  • Banca Transilvania prin STAR CARD
  • Garanti Bank prin BONUS CARD
  • Alpha Bank prin CARD DE CREDIT
  • BRD Finance prin CARD DE CREDIT

Pentru plata online cu cardul de cumparaturi, alegeti ca metoda de plata Plata online cu cardul bancar. In momentul in care introduceti in pagina de plata un card de credit aferent unei banci cu care avem parteneriat, se afiseaza optiunea de rate si trebuie sa alegeti numarul de rate dorite (maxim 6)