Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitie  Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului E-jucarii (e-jucarii.com)

Site-ul E-jucarii (e-jucarii.com) este operat de societatea comercial EMMA WONDER SRL-D, cu sediul in Sat Spataru, nr.504, Comuna Costesti, Jud. Buzau, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J10/1110/2016. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului E-jucarii (e-jucarii.com) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 


DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL.

  • Prin lansarea unei COMENZI pe E-jucarii.com, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SITE-UL isi deruleaza operatiunile.
  • Daca E-jucarii.com confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre E-jucarii.com se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail)  din partea E-jucarii.com catre CIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.
  • E-jucarii.com nu considera in niciun moment o COMANDA neconfirmata de catre operatorii sai ca avand valoarea unui CONTRACT.
  • E-jucarii.com isi rezerva dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact sau adresa de livrare.
  • Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre e-jucarii.com cu obligatia livrarii produsului catre CLIENT la pretul stipulat in factura emisa.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si E-jucarii (e-jucarii.com) sunt reglementate oficial de OUG34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului 

Administratorul E-jucarii (e-jucarii.com) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Pretul si descrierea produselor au caracter informativ si nu pot fi considerate contractuale decat dupa confirmarea comenzii de catre operatorii E-jucarii (E-jucarii.com)

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. E-jucarii (e-jucarii.com) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului E-jucarii (e-jucarii.com), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii E-jucarii (e-jucarii.com) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 


Disponibilitatea serviciului 

Administratorul E-jucarii (e-jucarii.com) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului E-jucarii (e-jucarii.com) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email comenzi@e-jucarii.com